Den 8-9 November var det äntligen dags för Logistik & Transport på Svenska Mässan och Logistikpodden var givetvis på plats för att ta pulsen på branschen.
På Stora scenen på mässan mötte Mats Fischerström och Axel Lindgren upp Nina och P.O. för att intervjua dem om logistik.

För er som inte hade möjlighet att lyssna på intervjun live bjuder vi i detta magasin på en inspelning av samtalet. Vi pratade om allt från det globala logistikläget och beteendetrender till lager och VR-headset.
Mats & Axel arbetar på mjukvarubolaget nShift och är för många kända som e-handelsevangelisterna Mats&Axel. Vill du veta mer om Mats & Axel? Kolla in deras YouTube-kanal eller kontakta dem via LinkedIn (Mats och Axel).



TÄVLING

Vill du ha chansen att vinna ett signerat exemplar av boken “Handbok för oförutsägbarhet” av vår tidigare gäst Nicholas Fernholm?
Skriv då ett mail till hej@logistikpodden.se och svara på dessa två frågor:
1. Vilken situation i din vardag upplever du som lite för komplex och i behov av mer struktur? Det kan vara stort eller smått, privat eller på jobbet.
2. Varför lyssnar du på Logistikpodden?

Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter direkt i mailet så att vi kan skicka hem vinsten till dig innan jul om du vinner. Lycka till!
Lyssna på vår intervju med Nicholas Fernholm här.

Foto: Cheyenne Olander
Redigering, mix och master av https://littlecabincreatives.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.