
Många av oss drömmer om att bli en stjärna i köket och veckans gäst är utan tvekan just detta.
Vi möter världskocken Sebastian Gibrand som bland annat vunnit Kockarnas Kamp och gjort Nobelmiddagen – under samma år.
I Logistikpodden hör du honom berätta om planeringen bakom en Nobelmiddag, hur det är att delta, och komma tvåa, i världens mest prestigefyllda kocktävling Bocuse d’Or och varför hållbarhet sitter i hans DNA.
Det blir en spännande resa från Stockholms stjärnkrogar till världsmästerskap i Frankrike och storslagna tv-produktioner. Vi får också tips på hur du tar din matlagning hemma till nya höjder och effektiviserar din tid i köket.
Höjdpunkter i veckans avsnitt:
00:54 Vem är Sebastian Gibrand?
01:28 Hur var det att spela in Kockarnas Kamp?
11:51 Allt om logistiken kring Nobelmiddagen
20:29 Tips för dig som ska bjuda på middag hemma
22:30 Hållbarhet
27:10 Sebastians bästa matupplevelse
Vill du veta mer om Sebastian och hans arbete? Kontakta honom via LinkedIn eller besök hans hemsida. Du kan också kolla in hans YouTube-kanal där han bland annat håller en videokurs om såser.
Avsnittet med Paul Svensson: https://logistikpodden.se/podcast/avsnitt-101-paul-svensson-hallbarhetskock/
Avsnittet med Håkan Thörnström: https://logistikpodden.se/podcast/logistiken-bakom-en-nobelmiddag-hakan-thornstrom-berattar/
Redigering, mix och master av https://littlecabincreatives.com