Niklas Hedin är grundare och VD på det snabbväxande företaget Centiro som levererar transport management-system åt transportköpande företag. Centiro, som är baserat i Borås, håller för närvarande på att expandera sin verksamhet globalt. Niklas är även en mycket uppskattad ledare och har flera gånger uppmärksammats för detta, bland annat var han en av tre nominerade till Årets Chef 2016.
Niklas Hedin
Länkar:
Relaterat avsnitt:
Avsnittet inspelat 22/3 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments on “Avsnitt 47 – Niklas Hedin

 1. Fredrik Ottosson maj 12, 2016

  Hej

  Tror att podden vinner mycket på att klippas och editeras lite, kanske ner till 45 minuter. Har inte lyssnat innan, men var mycket intresserad av vad Niklas Hedin hade att säga, men trots detta tappade jag koncentrationen några gånger. I övrigt tycker jag att det fanns mycket intressanta synvinklar.

  Mvh

  Fredrik

  • admin maj 12, 2016

   Hej och tack för din kommentar! Jag brukar klippa väldigt sparsamt i avsnitten. Jag har funderat på att klippa hårdare men har bestämt mig för att hålla fast vid formatet av följande skäl:

   1. Jag gillar att gästen får prata till punkt, även om det ibland blir längre utläggningar. Jag föredrar känslan av Live-On-Tape.
   2. Att klippa ner tar väldigt lång tid, något som jag har dåligt med.

   Själv brukar jag lyssna med appen Overcast, där det är enkelt att speeda upp utan att det låter Kalle Anka.